Over ons

Mara Tar Fysiotherapie ondersteunt, adviseert en behandelt volwassenen en kinderen. Ieder lichaam is anders, elk individu moet op een andere manier benaderd worden. Dit heet zorg op maat!!  Heeft u soms een vraag over uw gezondheid of wilt u advies vragen omdat u weer begonnen bent met sporten? Gaat u revalideren na een operatie? Heeft u klachten die vanzelf niet weggaan?
Neemt u gerust (mail) contact op met onze praktijk, u hoort gegarandeerd binnen enkele dagen van ons.

Vergeet u niet: preventie is belangrijk! Zo voorkomt u dat u klachten gaat ontwikkelen. Het bespaart voor u tijd en afspraken.

Iedere ouder heeft wel eens een vraag over het beloop van de ontwikkeling: `Loopt mijn kind op schema ten opzichte van leeftijdsgenootjes?` Is hij niet te traag? Heeft hij niet doorgezakte voeten? Kan groeipijn behandeld worden?
Het is heel begrijpelijk dat ouders zich zorgen maken over hun kinderen. Een kind groeit, beweegt, ontdekt, leert, speelt en sport. Een gezonde kind ontwikkelt zich dynamisch. De ene keer gaat de motorische ontwikkeling sneller de andere keer de cognitieve of sociaal- emotionele ontwikkeling.
Kinderen zijn ook gevoelig. Ze maken vriendjes of ruzie met vriendjes, ze sporten fanatiek of zij zijn juist niet te motiveren, ook kunnen kinderen valangst ontwikkelen. Een aangrijpend gebeurtenis zoals de komst van een baby of het overlijden van een familielied kan ook effect hebben op de ontwikkeling van het kind.
Heeft u vragen over het motorisch ontwikkeling van uw kind? Merkt u iets aan het bewegen van uw kind die u niet vertrouwd? Of wilt u alleen weten of uw kind conform haar/zijn leeftijd zich ontwikkelt?
Neemt u gerust contact op met onze praktijk! U hoort dan binnen enkele dagen van ons.

Copyright 2021 Mara Tar Fysiotherapie is BIG (29065861004 ) en CKR (312718) geregistreerd fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut | Alle rechten voorbehouden