Mara over zichzelf

Ik wist al van jongs af aan dat ik met kinderen wilde werken. Ik vond het altijd interessant om te zien hoe een kind zich ontwikkelt, beweegt en leert. Het verbaasde me steeds hoe snel kinderen dingen begrijpen van de wereld rond hun heen en hoe makkelijk kinderen zich aan kunnen passen.
Ik probeerde te begrijpen waarom sommige kinderen zich anders of langzamer ontwikkelden dan hun leeftijdsgenoten. Kwam dat door hun karakter, door een ziekte of door en vertraagde rijping? Of misschien toch door iets heel anders…?
Het was voor mij een logische keuze om kinderfysiotherapie te gaan studeren. Ik heb eerst de opleiding tot algemeen fysiotherapeut op de Hogenschool van Utrecht (Verkorte opleiding fysiotherapie) afgerond. Daarna ging ik me specialiseren voor kinderen. Ik behaalde in 2008 mijn diploma Kinderfysiotherapie. Ik ben heel dankbaar dat ik dit werk mag doen.
Ik hoop mijn werk met veel passie nog vele jaren voor te zetten.

Ik ben BIG (29065861004 ) en CKR (312718) geregistreerd fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut.
Ik ben aangesloten bij de KNGF en bij de NVFK.
Bekijk mij profiel nu op LinkedIn.

mara

Copyright 2021 Mara Tar Fysiotherapie is BIG (29065861004 ) en CKR (312718) geregistreerd fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut | Alle rechten voorbehouden