Anderen over Mara

Ik ken Mara al jaren vanuit mijn werk als kinderosteopaat.
Haar theoretische kennis en praktische vaardigheid zijn van hoog niveau en Mara koppelt daar een enorme betrokkenheid en zorg voor haar patiënten aan vast.
Ze is altijd positief, vrolijk en bereid haar energie te steken in haar werk.
Dit maakt haar één van de meest toegewijde therapeuten die ik ken. Ze bezit de juiste eigenschappen om altijd ten dienste van de patiënten te handelen. Een spaarzaam goed….
Kortom, een zeer bekwaam en gewaardeerd collega!
Matthijs Albersen, Osteopaath

Mara, de afspraken bij jou waren heel prettig. Als je kind blijkt een chronische ziekte te hebben kun je flink in de war zijn. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.
Wat ik zo super aan jou vind is dat ik het gevoel had dat je naast me ging staan en dat je meekeek naar wat er op ons afkwam. Je was heel eerlijk en objectief. Ook jou idee van :hoe kan Saar haar leven leiden zo normaal mogelijk vond ik heel verhelderend.
Je bent kundig en je denkt mee. Jij kijkt en luistert heel goed naar het kind! Heel spelenderwijs. Saar vind het nog steeds een feestje om naar jou toe te gaan.
Petra, uit Den Haag

Jaren lang heb ik met klachten in mijn knie rondgelopen en werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Niemand wist wat ik had. Toen kwam ik bij Mara terecht. Ze heeft mij doorgestuurd naar een orthopeed en ik werd binnen een korte tijd geopereerd. Ik was na een kort revalidatieperiode van mijn klachten helemaal afgekomen. Dit alles dankzij de zorgvuldige handelen van Mara.
Denise, Den Haag

Ik ben eerst voor mijn oudste zoon bij Mara Tar geweest omdat hij een lage spierspanning had in zijn benen, waardoor het kruipen en lopen maar moeilijk op gang kwam. Hij was toen ruim een jaar.
Het eerste afspraak was een oriëntatie afspraak. Mara gaf hem eerst rustig de tijd en zorgde er ook voor dat mijn zoontje mij steeds kon zien. Hij was namelijk heel verlegen.
Elk bezoek bij Mara begon met een verslag hoe het met mijn zoontje ging en daarna ging Mara weer verder met oefenen om daarna af te sluiten met nieuwe oefeningen voor mee naar huis. Het is heel leuk om de vorderingen te zien en je bent trots omdat je samen hebt gewerkt naar het moment dat mijn zoontje ging lopen! Bij mijn andere zoontje was fysio nodig omdat hij een voorkeurshouding had. Hij is nog een kleine baby.
Ook bij dit eerste bezoek zorgde Mara eerst voor vertrouwen en langzaam wennen. Mara doet steeds oefeningen voor en legt uit waarom de oefeningen belangrijk zijn en waar ik op moet letten tijdens het oefenen. Dat is heel fijn!
Saskia uit Den Haag

Mara bedankt! Jij hebt mij voorgoed afgeholpen van de hoofdpijnklachten!! Ook bedankt voor je handige tips en oefeningen.
Daan uit Den Haag

Onze zoontje van 6 had een moeilijke start gehad. Wij zijn bij diverse specialisten geweest met hem. Op advies van de kinderorthopeed zijn wij bij Mara terecht gekomen. Wij hebben de behandelingen bij haar zeer prettig ervaren. Mara is kundig, ze legt dingen uit en ze benadert ons op een heel prettig manier. Onze zoon wilde nooit naar huis na afloop van de behandeling. Mara heeft ook contact gelegd met de school waar onze zoontje zat zodat de juf meer rekening ging houden met hem tijdens de lessen. Gelukkig het gaat nu heel goed met hem! Ook mede dankzij Mara.
Sandra uit Den Haag

Copyright 2021 Mara Tar Fysiotherapie is BIG (29065861004 ) en CKR (312718) geregistreerd fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut | Alle rechten voorbehouden